کاهش پرداخت حق بیمه دهک‌های ۴ تا ۸ جامعه

کاهش پرداخت حق بیمه دهک‌های ۴ تا ۸ جامعه

دکتر محمدمهدی ناصحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار افزود: برای دهک چهار ۱۰ درصد، برای دهک پنج و شش ۲۵ درصد، دهک‌های هفت و هشت ۵۰ درصد پرداخت می‌کنند، دهک‌های نه و ده نیز ۱۰۰ درصد حق بیمه سالانه را که نزدیک یک میلیون تومان است، پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه هفته گذشته حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار ایرانی سه دهک پایین جامعه بیمه رایگان شدند، ادامه داد: این اتفاق بسیار مثبت و مهمی است که زمینه ساز و مقدمه‌ای برای اقدامات مثبت دیگر در حوزه سلامت محسوب می‌شود همانند اجرای طرح‌های مهمی که به تحول نظام سلامت و کاهش پرداخت از جیب مردم کمک می‌کند، ضمن اینکه قبل از سال جدید نیز ۴۰۰ هزار نفر در مناطق حاشیه شهر و کم برخوردار بیمه کردیم که در مجموع ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: فرانشیز یا سهم پرداخت از جیب سه دهک پایین در بخش بستری ۵ درصد و در بخش سرپایی ۲۰ درصد شده است.

بین ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بیمه نشده داریم

دکتر ناصحی درباره تعداد بیمه نشده‌های کشور افزود: براساس آمار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ۵۰۰ هزار نفر و بنابر اطلاعات سازمان آمار حدود ۲ تا ۲ و نیم میلیون نفر در کشور بیمه ندارند و چون سامانه‌ها هنوز متصل به هم نیست می‌توانیم بگوییم بین ۵۰۰ تا ۲ و نیم میلیون نفر بیمه نشده در کشور هستند که آمادگی داریم برای بیمه شدن همه آن‌ها اقدام کنیم.

یکپارچه نبودن سامانه‌ها مشکل نسخه الکترونیک

وی یکپارچه نبودن سامانه بیمه‌ها را مشکل نسخه الکترونیک عنوان کرد و ادامه داد: دو سازمان بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت به طور جدی در بخش نسخه الکترونیک وارد شده و ساز و کار و سامانه‌های خود را در این بخش تعریف کرده‌اند، اما سامانه یکپارچه و مشترک با کمترین نواقص هنوز ارائه نشده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بیشتر از صد شرکت دانش بنیان نرم افزار‌های خوبی در بخش نسخه الکترونیک ارائه کرده‌اند، از طرف دیگر سازمان‌ها و مؤسسات و بیمه‌های پراکنده ادارات و بانک‌ها باید به سامانه الکترونیک متصل شوند یا سامانه‌ای را تعریف کنند که به نسخه الکترونیک وصل شوند، زیرا نسخه الکترونیک گام اول در جهت پرونده الکترونیک است.

دکتر ناصحی افزود: بیمه‌های تکمیلی نیز باید سامانه الکترونیک را تعریف کنند و به سامانه بیمه سلامت و تأمین اجتماعی متصل شوند که هم اکنون فقط دو بیمه تکمیلی به سامانه‌های ما متصل شده‌اند.

بیماران صعب العلاج و بیمه سلامت

وی درباره بیمه بیماران صعب العلاج گفت: ۵ هزار میلیارد تومان مصوبه قانونی در این زمینه است که در حال طی کردن مراحل اجرایی است و با ابلاغ به بیمه سلامت، در نهایت تا نیمه ماه آینده (خرداد) ساز و کار‌های پیش بینی شده اجرایی می‌شود.

سهم پرداخت بیمار (فرانشیز) صفر برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی

مدیر عامل بیمه سلامت افزود: برای بیمه شده‌های بیمه سلامت در کمیته امداد و بهزیستی، سهم پرداخت بیمار (فرانشیز) در بخش بستری به شرط نظام ارجاع صفر شده است و هزینه‌ای برای بستری در بخش‌های دولتی پرداخت نمی‌کنند، ضمن اینکه در بخش سرپایی نیز حق پرداخت آن‌ها از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد رسیده که کاهش محسوسی است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2